Wine Society / Artiklar / Roliga drinkar

Roliga drinkar

Ska du ha fest och vill ha en rolig och bra stämning så ska du inte bara fokusera på inredningen med ballonger och girlanger utan även andra detaljer. En sådan detalj är drinkarna du bjuder på. Om du bjuder på en rolig drink så ökar du känslan av fest och gästerna får inte bara något […]

Ska du ha fest och vill ha en rolig och bra stämning så ska du inte bara fokusera på inredningen med ballonger och girlanger utan även andra detaljer. En sådan detalj är drinkarna du bjuder på. Om du bjuder på en rolig drink så ökar du känslan av fest och gästerna får inte bara något gott att dricka utan även något kul att prata om.

Vad är en rolig drink

Jag tycker att definitionen av en rolig drink är en drink som är färgglad och serveras i ett fint glas. Det är också viktigt att drinken är garnerad med roliga saker som ger drinken det lilla extra. Håll dig till recepten för att drinken inte ska smaka konstigt men arbeta gärna med garneringen för att ge drinken en personlig och kul touch. Det kan vara bitar av frukt, strössel eller roliga drinkparaplyer. Du minns säkert första gången du fick en festlig paraplydrink och det är den känslan som du ska få dina gäster att känna också.

Söta drinkar

Smaken är som baken brukar det ju heta och det stämmer faktiskt när det gäller drinkar. Så bara för att drinken är söt betyder det inte att den passar för festen. Jag tycker att istället att du ska välja drink efter temat och känslan som du söker på din tillställning. Ska du ha en studentmottagning så kan det vara bra med en färgglad och söt drink som en rosa panter. Anordnar du en halloweenfest så kan det vara bättre med en färgglad men kanske lite mer smakstark drink som en spicy margarita.

Håll dig till receptet

Jag rekommenderar att du håller till recepten då det är lätt hänt att din drink smakar konstigt om du börjar freestyla själv. Vi har tagit fram de bästa drinkrecepten för en rolig fest som du kan använda för att

De bästa roliga drinkrecepten

Bild på vår Skribenten Thomas Gustafsson på Wine Society
Skrivet av: Thomas GustafssonJag är en vinälskare som började prova viner i sällskap av vänner som en hobby 2010. Vi skrev om våra erfarenheter i vår blogg och i vårt nyhetsbrev "Vin för nybörjare" som under åren växte och hade över 5000 prenumeranter. Bloggen lades ner 2020 och istället öppnade vi portarna för Winesociety som är ett mognare forum för vinälskare som mig själv.