Wine Society / Vinprovning / Vinprovning i Göteborg

Vinprovning i Göteborg

Advertisements 1. Werners bistro Gå på vinprovning i centrala Göteborg i grupper på upp till 40 personer. Med hjälp av deras professionella personal kommer du få lära dig mer om viner och tekniker i en trevlig och social miljö. Vinprovningarna passar både dig som är nybörjare och vill lära dig grunderna till dig som har […]

Advertisements

1. Werners bistro

Gå på vinprovning i centrala Göteborg i grupper på upp till 40 personer. Med hjälp av deras professionella personal kommer du få lära dig mer om viner och tekniker i en trevlig och social miljö. Vinprovningarna passar både dig som är nybörjare och vill lära dig grunderna till dig som har erfarenhet av vin.

2. Arken hotel

Italienska viner, Spa och övernattning. På Arken hotel får du en unik möjlighet att prova härliga viner från regionerna Piemonte och Barolo i badrock. Efter vinprovningen bjuds det på tre-rätters middag och övernattning.

Advertisements

3. Wolfgang Vincafé

Lär dig från grunden med en introduktionsprovning eller fördjupa din kunskap kring de exklusiva Bourgogne vinerna. Alla vinprovningar hålls i deras härliga vinkällare tillsammans med en erfaren sommelier.

Advertisements
Bild på vår Skribenten Thomas Gustafsson på Wine Society
Skrivet av: Thomas GustafssonJag är en vinälskare som började prova viner i sällskap av vänner som en hobby 2010. Vi skrev om våra erfarenheter i vår blogg och i vårt nyhetsbrev "Vin för nybörjare" som under åren växte och hade över 5000 prenumeranter. Bloggen lades ner 2020 och istället öppnade vi portarna för Winesociety som är ett mognare forum för vinälskare som mig själv.

Relaterade artiklar

Senaste artiklarna