Wine Society / Integritetspolicy för Wine Society

Integritetspolicy för Wine Society

Senast uppdaterad: 2023-11-04 Välkommen till Wines Society! Denna sekretesspolicy beskriver hur Wine Society samlar in, använder och skyddar personlig information som du kan ge när du använder denna webbplats. Personlig Information som samlas in Vi kan samla in personlig information, inklusive men inte begränsat till namn, e-postadress och telefonnummer, när du registrerar dig på vår […]

Senast uppdaterad: 2023-11-04

Välkommen till Wines Society!

Denna sekretesspolicy beskriver hur Wine Society samlar in, använder och skyddar personlig information som du kan ge när du använder denna webbplats.

Personlig Information som samlas in

Vi kan samla in personlig information, inklusive men inte begränsat till namn, e-postadress och telefonnummer, när du registrerar dig på vår webbplats eller på annat sätt frivilligt tillhandahåller sådan information.

Hur vi använder din information

Den personliga information vi samlar in används för att:

  • Förbättra din upplevelse på vår webbplats.
  • Anpassa din användarupplevelse och för att tillhandahålla innehåll och erbjudanden som kan vara av intresse för dig.
  • Skicka e-postmeddelanden och andra meddelanden med nyheter och information om produkter eller tjänster som kan intressera dig.
  • Kontakta dig via e-post, telefon eller post för att genomföra marknadsundersökningar och samla feedback.

Skydd av din information

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse.

Delning av personlig information

Vi delar inte din personliga information med tredje parter utan ditt samtycke, förutom när det krävs enligt lag eller för att skydda våra rättigheter.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi har om dig, korrigera eventuella felaktigheter och begära att vi slutar använda din information. Kontakta oss via thomas@winesociety.se för att utöva dessa rättigheter.

Ändringar i sekretesspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida med en uppdateringsdatum.

Personuppgiftsansvarig och Kontaktuppgifter för [Ditt Företagsnamn]

Haithom foretagspartner SL är den organisation som driver och ansvarar för tjänsten och fungerar som personuppgiftsansvarig för all behandling av personuppgifter.

Haithom foretagspartner SL
Org. nr: ESB72594807
Adress: Calle Limonero, Estepona
Dataskyddsansvarig hos företaget: Thomas Gustafsson
E-post: Thomas@winesociety.se

Kontakta oss

Om du har frågor om denna sekretesspolicy, vänligen kontakta oss via thomas@winesociety.se

Bild på vår Skribenten Thomas Gustafsson på Wine Society
Skrivet av: Thomas GustafssonJag är en vinälskare som började prova viner i sällskap av vänner som en hobby 2010. Vi skrev om våra erfarenheter i vår blogg och i vårt nyhetsbrev "Vin för nybörjare" som under åren växte och hade över 5000 prenumeranter. Bloggen lades ner 2020 och istället öppnade vi portarna för Winesociety som är ett mognare forum för vinälskare som mig själv.