Wine Society / Viner / Gaja

Beskrivning av Gaja

Advertisements

Komplex smak med fatkaraktär, inslag av körsbär, kakao, skogshallon, rosor, jordgubbar, lagerblad, ceder, blodapelsin och kanel. Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött.

Advertisements

Mer information om Vinet

Smakprofil

Fyllighet

6 av 8

Strävhet

7 av 8

Fruktsyra

7 av 8

Mat som passar till vinet

Ikon för lamm mat
Lamm
Ikon för not mat
Nöt
Ikon för vilt mat
Vilt

Smakprofil

Färg

Mörk, röd färg.

Doft

Nyanserad doft med fatkaraktär, inslag av körsbär, choklad, skogshallon, rosor, ceder, jordgubbar, svartpeppar och lagerblad.

Smak

Komplex smak med fatkaraktär, inslag av körsbär, kakao, skogshallon, rosor, jordgubbar, lagerblad, ceder, blodapelsin och kanel.